E-mail hosting

Zeer veel domeinnamen worden (nog niet) gebruikt voor het hosten van een website, maar puur als gebruik voor e-mail.
E-mailcorrespondentie met uw eigen domeinnaam heeft een aantal voordelen. U bent bijvoorbeeld niet afhankelijk van uw internetprovider en u kunt uw e-mailadres zelf samenstellen.

Indien u domeinnaam is geregistreerd via AS Hosting kunt u ervoor kiezen om ook uw e-mailadressen aan dit domein te koppelen.

Stel dat u www.uwbedrijf.nl heeft geregistreerd, dan kunt u ook uwnaam@uwbedrijf.nl gebruiken als e-mailadres.

Wij bieden verschillende oplossingen aan voor e-mailhosting. De meest simpele variant is Basic e-mailhosting. Uiteraard kunt u bij dit type
e-mailhosting ook gebruikmaken van webmail. Ook kunt u bij ons terecht voor het hosten van eigen e-mailservers. Wij ondersteunen hierin de Microsoft Exchange variant en Comminigate Pro mailservers.


Basic e-mailhosting (POP3)Het cijfer 301 is een bepaalde status die mee wordt gegeven aan een internetpagina. Een vrij bekende code is 404: pagina niet gevonden. Een 301 redirect is een manier om aan een zoekmachine of internetbrowser kenbaar te maken dat de pagina die is bezocht permanent is verplaatst.


Business e-mailhosting (Communigate Pro)Wanneer een pagina is verplaatst moet dit natuurlijk kenbaar worden gemaakt in de zoekmachines. Zowel Google en andere zoekmachines houden een zogenaamde pageranking bij. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een 301 redirect blijft de ranking bewaard. Een ander voordeel is dat zoekmachines de nieuwe pagina niet zien als 'duplicate content'.

Meer over business e-mailhosting op basis van Communigate Pro


Business e-mailhosting (Hosted Exchange)Voor slechts € 12,00 kunt u bij AS Hosting een 301-redirect aanvragen. Wij stellen de redirect voor u in naar de gewenste locatie. Eventueel kunt u ook zelf een 301 redirect instellen. Hiervoor heeft u een hostingpakket nodig. Voor meer informatie over het zelf aanmaken van een 301 redirect kunt u naar onze helpdesk gaan.

Meer over business e-mailhosting op basis van Microsoft Exchange