Email

E-mail hosting, altijd een oplossing op maat

Een e-mailadres met je eigen domeinnaam heeft een heleboel voordelen. Het bevordert je naamsbekendheid, het komt professioneel over, je bent minder afhankelijk van je internetprovider en je kunt gewoon zelf je e-mailadres(sen) samenstellen.

Behalve voor het hosten van websites worden ook steeds meer domeinnamen vastgelegd, puur en alleen voor het gebruik van e-mail.

Is je domeinnaam geregistreerd via AS Hosting, dan kun je ervoor kiezen om ook je e-mailadressen aan deze domeinnaam te koppelen.

Stel dat je www.mijnbedrijf.nl hebt geregistreerd, dan kun je mijnnaam@mijnbedrijf.nl gebruiken als e-mailadres.

E-mail met de oplossingen van AS Hosting is veilig, snel en altijd bereikbaar. AS Hosting maakt gebruik van de nieuwste anti-virus en anti-SPAM oplossingen, maakt dagelijkse backups en is altijd bereikbaar voor vragen of voor ondersteuning.

Wij bieden verschillende oplossingen voor e-mailhosting. De meest eenvoudige variant is de Basic e-mailhosting. Uiteraard kun je hierbij ook gebruikmaken van webmail. Maar ook voor het hosten van eigen e-mailservers kun je uitstekend bij ons terecht. Wij ondersteunen Microsoft Exchange en Communigate Pro mailservers..

Basic e-mailhosting

Basic e-mail werkt met het meest bekende en meest gebruikte POP3 protocol. Alle e-mailprogramma's (bijvoorbeeld Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Pegasus Mail, Eudora, etc.) communiceren met POP3. U kunt uw vertrouwde e-mailprogramma blijven gebruiken.

Vanaf € 3,00 per maand.

meer informatie

 

Business e-mailhosting (Communigate Pro)

Communigate Pro was oorspronkelijk bedoelt voor internet-providers en bedrijven met een erg hoog mailvolume. Vanaf versie 4.1.7 is Communigate Pro ook geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Dankzij Business e-mailhosting in combinatie met Communigate Pro beschikt u over een eigen, volledig beheerde, dedicated e-mailserver.

Meer informatie

 

Business e-mailhosting (Microsoft Exchange)

Vrijwel iedereen is bekend met de Microsoft Officepakketten. Eén onderdeel van deze softwaresuite is Microsoft Outlook. Via Microsoft Outlook kunt u niet alleen uw e-mail beheren, maar ook uw agenda, contactpersonen en takenlijsten. Daarnaast kunt u al uw informatie delen met andere gebruikers.

Dankzij Business e-mailhosting met Microsoft Exchange beschikt u over een eigen, volledig beheerde, dedicated e-mailserver

Meer informatie