Virtual Private Server

Een Virtual Private Server draait samen met andere VPS'sen op één zeer krachtige server. Aangezien de servers van vandaag over een extreme performance beschikken, gedraagt een VPS zich net als een dedicated server.

Wij zorgen ervoor dat jouw website en e-mail 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar zijn. AS Hosting garandeert een uptime (online beschikbaarheid) van 99.9 %.

 

Linux VPS met Parallels Plesk

Uw eigen virtuele linux server vanaf € 19,95 p/m
meer informatie...


Windows VPS met Paralles Plesk

Uw eigen virtuele windows server vanaf € 29,95 p/m
meer informatie...WerkingMet behulp van speciaal ontwikkelde software is het mogelijk om één fysieke server te verdelen in meerdere virtuele servers. Een VPS heeft de voordelen van een eigen dedicated server, zonder de kosten daarvan.

Je hebt meer vrijheid en mogelijkheden, in vergelijking met shared hosting. Vanaf vier websites is een VPS al interessant.

AS Hosting maakt gebruik van Parallels Virtuozzo als virtualisatiesoftware. Dankzij Virtuozzo heeft de VPS de gekozen systeembronnen altijd tot zijn beschikking.

Een VPS functioneert als een dedicated server. VPS'sen hebben elk een eigen besturingssysteem en ze kunnen onafhankelijk van elkaar worden geïnstalleerd, beheerd en geboot. Uiteraard kun je ook op serverniveau je eigen instellingen gebruiken en alle gebruiksrechten geheel naar jouw wensen inrichten.