Dedicated server: Control Panels

Bij AS Hosting kunt u zelf uw Control Panel kiezen.

AS Hosting levert de volgende control panels: Parallels Plesk, JBMC DirectAdmin en cPanel. Aan jou de keuze.

cPanel and WHM for LinuxcPanel and WHM is een zeer professioneel control panel. De software werkt met de nieuwste technieken (web 2.0, Ajax) en de interface kan volledig naar uw eigen wens worden aangepast. cPanel heeft de beschikking over gratis languagepacks, gratis virusscanner en gratis gameservers.

Demo

cPanel Server Suite for Microsoft Windows Server 2008Binnenkort komt cPanel met een Windows versie. In het verleden staat cPanel vooral bekend om zijn stabiele control panel voor het Linux platform. Aangezien Microsoft Windows steeds populairder wordt als hosting-platform gaat cPanel haar stabiele product hiervoor aanbieden.

Download feature list (PDF)

DirectAdminDirectAdmin is een zeer eenvoudig control panel. Het focussed zich op eenvoudig gebruik en zonder poespas. Aangezien het licht is opgebouwd zonder gelikte interface is het uitermate snel en stabiel. Daarnaast is DirectAdmin het goedkoopste control panel op de markt.

Demo

Parallels Plesk Control PanelPlesk is het meest gebruikt control panel ter wereld. Deze positie heeft het product te danken aan een bewezen stabiel product. Daarnaast komen er zeer regelmatig nieuwe versies uit die nieuwe features bevatten. Ook kan Plesk worden uitgebreid met tal van extra mogelijkheden.

Demo