Dedicated server: Managed diensten (SLA)

Jouw dedicated server kun je uitrusten met managed diensten, die je afneemt op basis van een SLA (Service Level Agreement). In jouw SLA worden de afspraken en de garanties vastgelegd zoals beschikbaarheid, bereikbaarheid, monitoring, Back-ups en ondersteuning.

Bij AS Hosting kun je kiezen uit een serviceniveau dat past bij jouw situatie. Voor een vrijblijvend advies of voor een offerte kun je ons altijd bellen of mailen.

 

Hardware SLA

Wanneer er iets fysiek defect mocht gaan aan uw dedicated server zorgen wij voor vervanging van het defecte onderdeel. De tijd die hiermee gemoeit gaat is afhankelijk van een aantal factoren. Het onderdeel ligt mogelijk niet op voorraard bij de fabrikant of het koeriersbedrijf komt zijn afspraken niet na.

Bij AS Hosting kunt u uw dedicated server voorzien van een hardware SLA. Hierbij garanderen wij een bepaalde responsetijd en oplostijd.

SLA type Entry Basic Supreme
Responsetijd < 24h < 8h < 1h
Hardware vervanging < 24h < 24h < 2h
Prijs per maand € 15,00 € 25,00 € 75,00

 

Sofware SLA

Binnen AS Hosting is er veel kennis en expertise van de verkochte software en modules. Zowel op Windows als Linux niveau kunt u software SLA's afsluiten.

SLA type Entry Basic Supreme
Responsetijd < 8h < 4h < 1h
Sessietijd < 24h < 8h < 1h
Prijs per maand € 35,00 € 75,00 € 125,00

 

Volledig beheer (incl. hardware SLA en software SLA)

Standaard bent u verantwoordelijk voor het updaten van de software. Dit is inclusief het gebruikte control panel, het besturingssysteem en de additionele modules. Met een volledig beheer SLA geeft AS Hosting de garantie dat uw server continue wordt geupdate en voorzien van de nieuwste patches. Tevens zorgen wij voor het beheer en de beveiliging van uw server. Dit type SLA kan worden afgenomen op zowel Linux als Windows servers.

Een volledig beheer SLA is inclusief:

Vervanging van defecte hardware binnen één uur
Up-to-date houden van alle door AS Hosting geïnstalleerde software
Up-to-date houden van webserver software
Up-to-date houden van control panel software incl. licentiekosten voor updates
Volledig beheer van firewall
Offside managedbackup (backup die wordt opgeslagen buiten uw dedicated server)
24/7 pro-actieve monitoring

Een volledig managed SLA bieden wij aan vanaf € 175,00 per maand.

 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

De dedicated servers kunnen geheel naar eigen wens worden ingericht. Als Parallels Gold Partner zijn wij expert in het opleveren, configureren en ondersteunen van Parallels producten. Dit is gaat verder dan Plesk. Wij bieden ook volledig managed Parallels System Automation (vroegere HSPComplete) omgevingen aan, en zijn ervaren met alle externe modules bij een dedicated server.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan...