Dedicated server: E-mailservers

E-mail is een cruciaal onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering geworden. Door virussen en SPAM daalt helaas de betrouwbaarheid van standaard e-mailsystemen. Voor bedrijven die veel e-mailcorrespondentie voeren is een eigen dedicated e-mailserver een goede keuze.

Een eigen e-mailserver heeft vele voordelen. Zo ben je niet meer afhankelijk van anderen op dezelfde server en ben je zelf baas over je eigen e-mail. Daarmee is je e-mailverkeer betrouwbaarder dan ooit. Vervelende SPAM en virusaanvallen behoren tot de verleden tijd.

Wij bieden zowel Microsoft Exchange als CommuniGate Pro servers. Welk systeem of platform het best bij je past hangt af van jouw eigen wensen en voorkeuren.


CommuniGate Pro

CommuniGate Pro is een uiterst betrouwbaar softwarepakket. Het systeem bevat standaard een uiterst krachtige e-mailserver, webmail, synchronisatie met IMAP, Exchange plugin en rsync (bijvoorbeeld iPhone). Afhankelijk van de functies die je nodig hebt, is CommuniGate Pro qua prijs-/prestatieverhouding de betere deal.

Complete oplossing voor kantoor communicatie
Robuust en uiterst snel
Session Border Management zorgen voor optimale veiligheid
Schaalbaar tot miljoenen accounts dankzij de Dynamic Cluster architecture
Voordelig: al vanaf € 170,00 per maand voor 25 users
Toegang vanaf webmail, mobiele telefoon (incl. iPhone), PDA en e-mailclients (Outlook)

Neem contact op voor een offerte

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange Server 2007 vormt de basis van het nieuwe communicatie en samenwerkingsplatform. De nieuwe versie van Exchange Server biedt significante verbeteringen voor gebruikers maar ook voor beheerders. Samen met Windows Vista en 2007 Microsoft Office system draagt Exchange Server 2007 bij aan de ondersteuning van 'het nieuwe werken'.

Over en altijd toegang tot uw agenda, e-mail en contactpersonen. Zelfs via hun stem.
Veilige communicatie door automatische encryptie van e-mailverkeer en het automatisch weren van virussen en SPAM
Werkt uitstekend samen met Microsoft Outlook en andere op Microsoft gebaseerde systemen
Zeer krachtig systeem voor het delen van agenda's, e-mail en contactpersonen

Neem contact op voor een offerte